15 maart 2019

Portugese tegels in je keuken leggen: wel of geen border gebruiken

Portugese cementtegels in je keuken leggen

Veel van onze cementtegels worden gekocht om in een keuken te leggen. En waarom ook niet? Elke dag sta je hier te koken en dat mag best een feestje zijn!

We hebben honderden verschillende soorten Portugese cementtegels met motieven in onze collectie. En wist je dat we de grootste collectie van Nederland hebben? Het leuke is ook dat we zelf Portugese tegels ontwerpen. Hiermee hebben we een ideale mix tussen eigen ontwerpen en klassieke patronen uit vervlogen tijden.

Een voorbeeld van een eigen ontwerp is deze cementtegel FLORENCE FLOWER 03. Een tegel met een afmeting van 20×20 cm en een dikte van 16mm. Door de vloer af te boorden met een boordtegel ontstaat een mooi afgewerkt geheel. De Border in bijpassende kleuren die we hier hebben gebruikt is de BORDER 19-CC.

Nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal nog meer hebben? Breng dan eens een bezoekje aan onze grote showroom.

Portugese tegels in je keuken Flowerz zero 03