15 maart 2019

Portugees tegels met grafisch motief: STRIPEZ 04

Voor iedereen een passende patroontegel

Wil je eens iets anders dan een cementtegel met een bloemmotief? Ga dan eens voor een patroontegel met een grafisch motief zoals bijvoorbeeld deze serie patroontegels STRiPEZ 04. Het leuke van deze motief tegel is dat je hem op heel veel verschillende manieren kunt leggen en zo ontstaan de meest geweldige leg patronen. Uitgevoerd in klassiek zwart en wit, past deze tegel in elk interieur. Van klassiek tot modern.

Vergeet niet dat deze patroontegels allemaal met hand worden vervaardigd

Het leuke van deze Portugese cementtegels is dat ze allemaal met de hand worden gemaakt. Stuk voor stuk en nog steeds op traditionele wijze volgens een eeuwenoud proces. En dat maakt deze patroontegels zo uniek. Want wij geloven niet in machinaal gemaakt. Zo heeft iedere vloer in Portugese stijl zijn eigen uitstraling, afhankelijk van de gebruikte pigmenten en de mate van vintage uitstraling die we de tegels mee willen geven. Uniek, een vervaardigd met respect voor het milieu, want deze patroontegels worden geperst en bestaan uit 100% natuurlijke materialen. Bezoek onze showroom voor een persoonlijk advies.

Designtegels met grafisch patroon serie Stripez 04