15 maart 2019

Portugese vloertegels in je hal gebruiken: serie AGADIR 01

Portugese vloertegels worden veel in de hal en gang toegepast.

Portugese vloertegels oftewel Portugese cementtegels passen eigenlijk overal in huis. Maar ze worden relatief veel toegepast als vloertegel in een hal. En waarom ook niet? Zo maak je van iedere hal een mooie binnenkomer.

Ga je voor klassieke patronen met bloemen of wil je graag een strakkere moderne tekening? We hebben de grootste collectie patroontegels van Nederland, dus er zit altijd wel iets bij van jouw keuze. Cementtegels van 20×20 cm of wil je juist de exclusievere kleinere cementtegeltjes van 14×14 cm of 15×15 cm? Alles is mogelijk bij FLOORZ. En in alle kleuren van de regenboog. Want standaard, dat kennen we bij FLOORZ niet! Bezoek onze showroom dan voor meer inspiratie. Hier toegepast: de cementtegel AGADIR 01 in 20×20 cm.

Portugese vloertegels gang AGR01