15 maart 2019

Vintage vloertegels geven sfeer aan iedere ruimte

Vintage vloertegels zijn uniek.

Ben je op zoek naar mooie patroontegels voor in je huis? Heb je dan al eens gedacht aan vintage vloertegels?

Tweedehands vloertegels hebben al een leven achter de rug. Ze zijn gefabriceerd in België en Frankrijk tussen 1850 en 1935 en hebben de tand des tijds prima doorstaan. Al onze oude vloertegels zijn door ons goedgekeurd, schoon gezaagd en zijn klaar om te verlijmen. Klaar voor een tweede leven! Vintage tegels zijn authentiek en worden veel toegepast in een hal, keuken of badkamer.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze oude tegelvloer? Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vloer met Portugese cementtegels. Deze keuze is hier veel groter en ze zijn prijstechnisch wat interessanter.

Vintage vloertegels C169