15 maart 2019

Portugese vloertegels in je keuken leggen

Portugese vloertegels toepassen in je keuken

Een Portugese tegelvloer in de keuken staat bij veel mensen hoog op hun lijstje. Deze klanten hadden net een herenhuis in de binnenstad van Roermond gekocht en wilden net iets anders met hun keukenvloer en dus kwamen ze bij ons terecht. Ze vonden het motief van de cementtegels CASABLANCA XL heel erg mooi, maar zochten een andere kleur. Een beetje warm donker rood zou het moeten worden. Geen probleem! We werken standaard al met meer dan 100 kleuren, dus een geschikte kleur was gauw gevonden.

Custom made Portugese cementtegels doen we wel vaker, maar je moet dan wel rekening houden met een lange levertijd. De tegels worden immers speciaal voor jou op maat gemaakt. Maar het wachten is het zeker de moeite waard!

Portugese cementtegels in je keuken plaatsen