15 maart 2019

Nieuwe Portugese cementtegels in onze collectie: serie ANVERS

Vers van de pers! Deze nieuwe serie Portugese cementtegels serie ANVERS. Een handgemaakte patroontegel met een afmeting 20×20 cm.

Kies je voor Portugese cementtegels, dan kies je voor een vloer voor het leven! Geen tijdelijke trend zoals in de reguliere tegelhandel. Patroontegels hebben hun waarde allang bewezen. Al meer dan 150 jaar. Elke tegel is met de hand gemaakt aan de hand van een mal. Elk vakje en kleurtje is met de hand ingegoten. Daar komt geen printer aan te pas. Zoals je dat nu vaak tegen komt bij de nep tegels en namaak tegels die je  bij de bouwmarkten zo veel ziet liggen. Laat je overtuigen door de charme van een natuurlijke handgemaakte cement tegel en breng een bezoekje aan onze showroom om al dat moois te gaan ontdekken! We hebben ook een prachtige collectie bijpassende Marokkaanse wandtegels.

Patroontegels badkamer ANVERS