15 maart 2019

Patchwork cementtegels: PATCH KIND OF GREY 20×20 cm

Nieuw patchwork cementtegels in de collectie

We hebben een nieuw patchwork cementtegels toegevoegd aan onze collectie: PATCH KIND OF GREY. De naam zegt het eigenlijk al: het is een leuke mix van allemaal Portugese cementtegels in de kleur grijs. Hierdoor ontstaat een neutrale mix die eigenlijk overal in huis wel toe te passen is. In je badkamer of in de hal, keuken of serre. Noem maar op. We hebben alle spullen in huis om er een prachtige vloer van te maken zoals tegellijm en voegmiddel. Maar ook de onmisbare producten zoals vuiloplosser, impregneermiddel en Floorzeep. Je kunt makkelijk samples aanvragen via het sampleformulier op onze website. Dat is de groene button. Aangezien een patchwork uit allemaal verschillende soorten patroontegels bestaat, versturen we van een patchwork Portugese tegels alleen 6 stuks als sampleaanvraag. Zo kun je zien hoe een mix tot zijn recht komt. Of beter nog, breng een bezoekje aan onze grote showroom voor meer inspiratie.

Hou er in ieder geval rekening mee dat de minimale afname 5 doosjes van 12 stuks (0,48 m2) is.

patchwork cementtegels grijs