15 maart 2019

Patroontegels leggen in het toilet: serie Flowerz Zero 02

Voor elke ruimte in huis is er eigenlijk wel een patroontegel te vinden

Patroontegels oftewel Portugese cementtegels maken elke ruimte uniek. In het toilet worden ze zeer vaak toegepast. En waarom ook niet? Met een zeer kleine investering krijg je al een geweldig resultaat. Hier toegepast de patroontegels FLOWERZ ZERO 02. Een motieftegel van 20×20 cm in neutrale grijstinten. Past eigenlijk overal in huis omdat deze motief tegel zo neutraal van kleur is.

Wist je dat Portugese cementtegels helemaal met de hand gemaakt worden van uitsluitend natuurlijke materialen? En ook nog eens goed voor het milieu, want er komt geen verhitting aan te pas. Deze tegels worden onder hoge druk geperst en hebben dezelfde eigenschappen als een natuursteen tegel. Laat je inspireren in onze showroom…

Patroontegels in het toilet serie Flowerz zero 02