15 maart 2019

Waarom antieke Portugese tegels op je terras leggen?

De zomer staat weer voor de deur en dat worden weer lange avonden borrelen met vrienden en familie! BBQ aan en genieten maar…

Dan kun je maar beter niet doen op een ongezellig terras met lelijke betonklinkers dachten deze klanten. En gelijk hebben ze! Wat dacht van van dit prachtige terras van antieke vloertegels uit Frankrijk. Meer dan 100 jaar oud en ze hebben nog geen enkel spoortje van hun oorspronkelijk charme verloren. We hebben wekelijkse verse aanvoer vanuit Frankrijk en we hebben de grootste collectie oude vloertegels van Nederland. Slagen zul je dus altijd. Je bent bij FLOORZ ook welkom als je op zoek bent naar een prachtige cementtegelvloer voor binnen. Want voor buitengebruik adviseren we eigenlijk altijd om gebruik te maken van antieke keramische vloertegels. Gebakken, dus onverwoestbaar. De zogenaamde Portugese cementtegels adviseren we eigenlijk alleen maar voor binnen gebruik. Laat je inspireren in onze showroom. We hebben tevens een grote collectie bijpassende Marokkaanse wandtegels. Deze zogenaamde Zelliges zijn stuks voor stuk handgemaakt en hebben prachtige kleurnuances.

Terras buiten met antieke Portugese tegels