15 maart 2019

Portugese cementtegels zelf ontwerpen: kan dat?

Heb je tijd zat, heb je een minimale afname van 20 m2 en wil je een cementtegel die je buurman niet heeft? Misschien is custom made dan wel iets voor jou? Custom made Portugese tegels worden helemaal naar jouw wens ontworpen en zo hebt je echt een unieke vloer! Deze klant koos ervoor om onze serie Portugese tegel SIRIUS BLACK aan te passen met een petrol donkerblauwe ster. En zeg nu eerlijk. Dat is toch eigenlijk best wel mooi geworden…

Portugese cementtegels op de vloer. Maar wat doe je dan op de wand? Portugese tegels zijn ideaal te combineren met Marokkaanse wandtegeltjes, de zogenaamde zelliges. We hebben meer dan 50 kleuren in ons assortiment. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie.

Portugese cementtegels hal Sirius CM