15 maart 2019

Cementtegel BIZZIE LIZZIE 02: Portugese tegels in je badkamer leggen

Portugese cementtegels in je badkamer leggen. De vraag of dit mogelijk is wordt ons vaak gesteld. Indien je de cementtegels niet in de inloopdouche gaat leggen is er niets aan de hand. Kijk hier maar eens even naar deze prachtige badkamer met onze Portugese cementtegel BIZZIE LIZZIE 02. Een patroontegel in taupe kleuren en een afmeting van 15×15 cm. Wil je Portugese tegels in de douche gaan leggen dan zullen we je adviseren om de douche vloer na elke douchebeurt droog te vegen en een ontkalker in je kraan te monteren. Ook is regelmatig onderhoud van je vloer dan een must. Heb je nog meer vragen over Portugese cementtegels in je badkamer? Breng dan een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies.

Vaak worden cementtegels op de vloer toegepast en Marokkaanse zelliges op de wand. Deze 2 soorten tegels matchen zo mooi bij elkaar!

Portugese tegels badkamer Bizzie Lizzie 02