15 maart 2019

Nieuwe Portugese cementtegels in de collectie: SPARKLEZ XL-02

We hebben weer iets nieuws aan onze collectie Portugese cementtegels toegevoegd: de cementtegel SPARKLEZ XL-02.

Hiermee heeft de SPARKLEZ XL-01 er officieel een nieuw zusje erbij. Deze keer een cementtegel met vrolijke, zonnige kleuren. Deze patroontegel heeft een afmeting van 20×20 cm en een dikte van 16 mm.

Een cementtegel is een natuurlijk product. Volledig met de hand gemaakt. Je moet dan ook bij jezelf nagaan: Wordt je helemaal gek van een klein vlekje? Of mag en moet er geleefd worden in je huis? Dit is een hele belangrijke vraag die je jezelf moet stellen. Niks is zo mooi als een handgemaakte Portugese cementtegel.  Het product is echter, voller van kleur en heeft een prachtige matte uitstraling.  De namaak variant is een simpele goedkope keramische tegel waarop een patroon is geprint. Je kunt ze tegenwoordig bij iedere bouwmarkt kopen. Wij weten het wel!

Breng gewoon eens een bezoekje aan onze showroom. Dan leggen we de verschillende soorten patroontegels eens langs elkaar. Nieuwe cementtegels, namaak printtegels of antieke tegels. Jij mag beslissen welke het mooiste vindt!

Welke je ook kiest, er valt altijd een goede combi te maken met onze handgemaakte Marokkaanse zelliges. Zo mooi… en verkrijgbaar in tientallen kleuren.

Portugese tegels geel oranje SPZXL-02