15 maart 2019

Portugese tegels voor toilet CASABLANCA XL-F18 in zwart wit

Portugese tegels voor toilet.

Wil je eens iets anders in huis dan een gewone egale standaard keramische tegel? Breng dan kleur in huis door te kiezen voor een Portugese cementtegel. Verkrijgbaar in heel veel verschillende patronen en kleuren. Zo maak je van het kleinste kamertje in huis iets groots!

Hier hebben we de Portugese cementtegels CASABLANCA XL-F18 gebruikt. Een cementtegel in zwart wit. Afmetingen 20×20 cm en een dikte van 16 mm. Niet alleen worden onze Portugese vloertegels veel gebruikt in toiletten, maar in alle ruimtes in huis. Ze zijn een echte eyecatcher. Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij onze impressie pagina.

Wist je dat onze cementtegels een perfecte match zijn met onze collectie Marokkaanse wandtegels? Een witte of zwarte zellige zou hier zeker niet misstaan…

Portugese tegels toilet zwart en wit