15 maart 2019

Nieuw te bestellen: Portugese cementtegels CIRCLEZ 06XL-04

Nieuw verkrijgbaar: De cementtegel serie CIRCLEZ 06XL-04

Ooit hebben we deze Portugese cementtegels voor een klant gefabriceerd en tijdens een opruiming van ons atelier kwamen we deze patroontegel weer tegen. We vonden deze tegels te mooi om niet aan je te laten zien, dus hebben we besloten deze cementtegel weer op bestelling te gaan produceren! Weet jij al waar je deze patroontegels zou willen gaan leggen? Stuur ons dan een mailtje…

Portugese vloertegels in je gang, keuken of toilet zorgen voor een originele en unieke look van de ruimte. Deze kleurrijke Portugese vloertegeltjes kenmerken zich door creatieve patronen in natuurlijke, matte  tinten. Gebruik je eigen creativiteit en maak een vloer van een en dezelfde tegel of mix verschillende patronen door elkaar: een zogenaamd patchwork. Een ding is zeker: met Portugese vloertegels krijgt de ruimte kleur, karakter en levendigheid. Ben je op zoek naar andere decortegels? We hebben er nog veel meer hoor!  Bekijk hier dan onze collectie cementtegels.

Onze cementtegels zijn vormen een prefecte combi met onze collectie handgemaakte Marokkaanse wandtegeltjes. Benieuwd? Bezoek dan onze showroom…

Portugese vloertegels geel en oker 20x20 cm