15 maart 2019

Nieuwe kleur Marokkaanse zelliges in de collectie: SAHARA

Zelliges verkrijgbaar in vele kleuren

Zelliges zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. De meest voorkomende maatvoering is 10x10cm. We hebben weer een nieuwe kleur aan onze collectie Marokkaanse wandtegels toegevoegd. De kleur SAHARA. Een mooi okerachtige kleur. Kenmerkend voor  zelliges zijn de prachtige kleurschakeringen die voorkomen. Donkere en lichte tegels wisselen elkaar af. Alles bij elkaar krijg je dan een mooi geleefd effect. Dit komt omdat deze Marokkaanse tegeltjes in een houtoven worden gebakken. In deze oven is de temperatuur en het zuurstofgehalte nooit constant. Zo ontstaan deze prachtige kleurnuances. Daar kan geen machinaal gemaakte wandtegel aan tippen! Laat je overtuigen in onze showroom en kijk welke Portugese vloertegels het beste passen bij de zelliges van je keuze…

Zellige Sahara 10x10 cm