15 maart 2019

Antieke tegels keuken

Antieke tegels in je keuken leggen

Natuurlijk waren wij allang overtuigd: antieke vloertegels hebben een prachtig patina en omdat nagenoeg onze hele collectie oude vloertegels bestaat uit keramische tegels, zijn ze perfect toe te passen in een keuken. In tegenstelling tot Portugese cementtegels, hoeven deze tegels niet behandeld te worden met een impregneermiddel om ze vlekafstotend te maken. En dat zal veel hobby koks als muziek in de oren klinken!

antieke tegels keuken fairy floss

De keuken als centrale ruimte in je huis

De keuken is DE ruimte in huis waar je samen komt met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje. Dan is het wel zo fijn als je antieke vloertegels in je keuken hebt liggen. Valt er een een fles rode wijn om? Geen probleem! Koffievlekken? Geen probleem. Antieke keramische tegels zijn destijds gebakken op ongeveer 1100 graden en zijn voorzien van een nagenoeg ondoordringbare glazuurlaag. Bij FLOORZ kun je kiezen uit de grootste collectie antieke tegels om in je keuken te leggen. Jugenstil tegels, Art Deco tegels, Art Nouveau tegels. We hebben ze allemaal. Tevens hebben we een mooie collectie Marokkaanse zelliges tegels. Voor elke antieke keukenvloer hebben we wel een passende kleur zellige beschikbaar. Bezoek onze showroom…