15 maart 2019

Portugese tegels roze serie FIORE

Patroontegels is vele kleuren beschikbaar

Portugese tegels staan bekend om hun rijke kleurencombinaties. Veel mensen schrikken er wel een beetje van en zullen dat vaak ook kiezen voor een rustige tint. Maar wat dacht je van roze?

Deze kleur is eigenlijk helemaal niet zo gek. Dit in tegenstelling tot wat velen denk. De kleur roze werd in de Portugese cementtegels van vroeger zeer vaak toegepast. Het is een hele rustige en warme tint die overal in huis wel te combineren is. Kijk maar eens naar deze cementtegels FIORE. Een patroontegel van 20×20 cm groot en een dikte van 16 mm. Kleuren: Charcoal, gebroken wit en warm roze. Deze vloertegels zijn heel mooi te combineren met onze zelliges Rose Vieux. Dit zijn handgemaakte wandtegeltjes die we rechtstreeks importeren vanuit Fez, Marokko.

roze cementtegels FIORE 20x20