15 maart 2019

tegels oude look of toch echte oude tegels?

Namaak tegels of het echte werk

Als je tegenwoordig even op het internet snuffelt begint het al te duizelen. Zoveel keuze uit tegels. Wandtegels of vloertegels, geglazuurd of niet geglazuurd. Natuursteen of keramiek. Nep of echt.

Helaas wordt de tegelmarkt overspoeld met namaak tegels uit China, Spanje of Italië. Namaak zelliges of namaak patroontegels. Machinaal gemaakt of met een digitaal printje. Gelukkig bestaat er altijd nog een speler in de markt die wars is van alle trends en VT wonen tegeltjes. Bij FLOORZ vindt je alleen handgemaakte en originele tegels. Hoe meer eenheidsworst tegels op de markt komen, hoe specialer we worden. En dat doen we al meer dan 20 jaar!  Je kunt bij ons terecht voor echte antieke keramische vloeren die we slopen uit oude herenhuizen in Frankrijk. Dan heb je pas echt een originele en authentieke vloer!

echte authentieke tegelvloer

Maar ook hebben we een kleurrijke collectie Marokkaanse wandtegeltjes. Stuks voor stuk met de hand gekapt. Op traditionele wijze gebakken in hout gestookte ovens in Fez, Marokko.

Laat je overtuigen door de charme en het karakter van echte, authentieke tegels. Tot ziens in onze showroom!