15 maart 2019

Wat kosten Portugese tegels?

De kosten van Portugese tegels

Wat kosten Portugese vloertegels eigenlijk? Dit is een veel gestelde vraag bij onze klantenservice. Gelukkig doen we daar, in tegenstelling tot andere aanbieders, niet geheimzinnig over. Onze prijzen staan duidelijk bij elke tegel op onze website vermeld.

De prijs van een Portugese tegel is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerst is dat de maat. Tegels van 20×20 cm zijn goedkoper dan cementtegeltjes van 15×15 of 14×14 cm. Dus hoe kleiner de patroontegel, hoe duurder.

Ten tweede is de prijs ook afhankelijk van het aantal kleuren en de complexiteit van het patroon. Hoe ingewikkelder het patroon, hoe duurder. Hoe meer kleuren er in het ontwerp zitten, hoe duurder. Vaak hangen deze twee factoren met elkaar samen.

Ten derde is het ook van belang of de tegels direct uit voorraad leverbaar zijn, of dat er custom made tegels moeten worden gegoten. Aangezien dit dan meestal kleinere oplagen betreft, zal ook hier de prijs hoger zijn.

Zie hier een custom made design. Je kunt deze tegels al bestellen vanaf een afname van minimaal 20 dozen. Dat is ongeveer 10 m2. Deze cementtegel is de serie ORBIZ VERDE

groene Portugese vloertegels

We hebben hier ook bijpassende zelliges beschikbaar. De groene zelliges VERT CLAIR zouden hier mooi bij passen.