15 maart 2019

granito tegels zwart wit grijs

Granito tegels, een klasse apart

Je houdt ervan of niet. Granito tegels, ook wel terrazzo tegels genaamd. Veel toegepast in jaren 30 huizen door heel Nederland. Nu dus ook verkrijgbaar in Portugese cementtegels. De korreltjes marmer worden toegevoegd aan de kleurpigmenten en zo onder zeer hoge druk mee geperst. En in ieder geval een heel stuk voordeliger dan een terrazzo vloer uit 1 stuk laten gieten. Hiervoor betaal je tegenwoordig al gauw tussen 200 en 300 euro per m2! Deze marmerkorrel vloertegels kunnen ook heel goed worden gecombineerd met onze collectie Marokkaanse tegeltjes.

We hebben de grootste collectie terrazzo Portugese tegels, dus breng een bezoekje aan onze showroom om heel veel inspiratie op te doen.

granito of terrazzo tegels