15 maart 2019

Portugese tegels wand

Portugese tegels kun je ook tegen de wand zetten

Onze Portugese tegels zijn in principe allemaal vloertegels. Maar je kunt ze ook prima tegen de wand gebruiken!

Het plaatsen van Portugese wandtegels is eigenlijk heel eenvoudig. Aangezien deze tegels wat dikker zijn dan normale wandtegels, moet je de tegels zagen en kun je ze niet snijden met een tegelsnijder. Deze wandtegels zijn dan 15 mm of 16 mm dik.  Je kunt de cementtegels plaatsen met een flexibele witte tegellijm. Wij hebben deze direct uit voorraad leverbaar. Ook voor het gebruik van Portugese tegels tegen een wand is het verstandig om eerst goed te kijken hoe de patronen het beste tot hun recht komen. Misschien heb je wel een speciaal patroon in gedachten waar de tegelzetter zich aan dient te houden.

Aan de hand van een zogenaamd leg plan, kan de tegelzetter dan aan de slag met het plaatsen van de Portugese wandtegels. Wij denken graag met je mee over een passend motief dat aansluit bij jouw individuele wensen. En het leuke aan Portugese tegels is dat alles mogelijk is!  Combinaties kunnen zeer uiteenlopend zijn. Dit zorgt voor een uniek geheel!

Achterwand keuken met Portugese tegels