15 maart 2019

Designtegels ZEELAND in keuken

Portugese tegelvloer in je keuken leggen

Onze designtegels worden veel toegepast in keukens. En dat kan prima. Na behandeling met een impregneermiddel zijn deze cementtegels waterafstotend en vlekafstotend. Dit is slechts een eenmalige behandeling. Hierna dien je wekelijks te dweilen met een speciaal voedende Floorzeep concentraat. Een kind kan de was doen…

In deze keuken werd gekozen voor de Portugese designtegel ZEELAND. Een klassieke vloer in zwart wit. Het voordeel van een zwart witte tegel is dat deze overal mee te combineren valt. Kijk maar eens naar de combinatie met de vrolijke wandtegels als achterwand.

Laat je inspireren in onze showroom. Hier kun je onze gehele collectie tegels bezichtigen. We hebben de grootste collectie van Nederland, dus er zit altijd wel iets voor je bij…

Keuken Portugese tegels ZEELAND