15 maart 2019

Portugese vloertegels geel serie AVIGNON

Nieuwe cementtegels in de collectie.

Op zoek naar gele Portugese tegels? Dan is deze Portugese tegel AVIGNON misschien iets voor jou. Net nieuw binnen en toegevoegd aan onze collectie. Afmetingen 20×20 cm.

Het leuke aan deze patroontegel is de kleursamenstelling. Echte felle kleuren in geel en rood. Echt weer eens iets anders. Voor wie durft!

Vanaf vandaag te bezichtigen in onze showroom.

Gele Portugese tegels zijn de sprankelende sterren van elk interieur! Met hun zonnige charme voegen ze direct een vleugje mediterrane vreugde toe aan elke ruimte. Van keukens tot badkamers en zelfs buitenpatio’s, deze tegels zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle veelzijdigheid.

Een van de grootste voordelen van gele Portugese vloertegels is hun tijdloze esthetiek. Ze brengen niet alleen een rijke geschiedenis en ambachtelijke flair met zich mee, maar ze passen ook perfect bij verschillende interieurstijlen, of je nu een bohemien paradijs of een strak modern nestje creëert.

Praktisch gezien zijn deze tegels ook een droom die uitkomt. Ze zijn niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar hun reflecterende oppervlakken laten natuurlijk licht dansen door de ruimte, waardoor zelfs de kleinste hoekjes helderder en ruimer lijken.

Bovendien zijn gele Portugese cementtegels niet alleen voor binnen. Breng die vrolijke vibes naar buiten en creëer een naadloze overgang tussen je binnen- en buitenruimtes. Dus waar wacht je nog op? Laat deze tegels jouw interieur verlichten met hun zonovergoten pracht!

Gele vloertegels Portugese stijl