15 maart 2019

Portugese tegel keuken groen

Groene Portugese tegels in je keuken

Portugese tegels zijn handgemaakte tegels met een rijke geschiedenis en komen in vele verschillende kleuren en patronen. Als je op zoek bent naar groene Portugese tegels voor je keuken, zijn er verschillende opties beschikbaar.

Een optie is om te kiezen voor effen groene Portugese tegels, die een rustige en uniforme uitstraling aan je keuken kunnen geven. Een andere optie is om te kiezen voor groene Portugese tegels met patronen, zoals bloemmotieven of geometrische ontwerpen. Deze tegels kunnen een interessante en levendige uitstraling aan je keuken geven.

Er zijn ook verschillende tinten groen beschikbaar, van lichtgroen tot donkergroen, waardoor je kunt kiezen voor een kleur die het beste bij jouw smaak en keuken past.

Houd er rekening mee dat Portugese tegels over het algemeen handgemaakt zijn, waardoor er variaties in kleur, patroon en afmetingen kunnen zijn. Het is daarom altijd aan te raden om tegelstalen te bekijken voordat je een definitieve beslissing neemt.

Onderstaand gebruikten we de Portugese tegel met groen serie AGADIR 01. Afmetingen 20×20 cm

Portugese tegel keuken groen