15 maart 2019

Waarom kiezen voor handgemaakte decortegels?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen handgemaakte tegels verkiezen boven machinaal vervaardigde tegels:

  1. Uniek design: Handgemaakte tegels hebben vaak een uniek patroon of ontwerp, omdat ze met de hand zijn gemaakt. Hierdoor kun je een unieke uitstraling creëren die niet standaard verkrijgbaar is bij machinaal vervaardigde tegels.
  2. Ambachtelijke waarde: Het ambachtelijke aspect van handgemaakte patroontegels spreekt veel mensen aan. Het vakmanschap en de zorg die in elk stuk gestoken worden, dragen bij aan de waarde ervan.
  3. Kwaliteit en duurzaamheid: Hoewel machinaal vervaardigde tegels zeker van goede kwaliteit kunnen zijn, geloven sommigen dat handgemaakte motieftegels beter bestand zijn tegen slijtage en duurzamer zijn vanwege de aandacht voor detail tijdens het productieproces.
  4. Persoonlijk tintje: Als je waarde hecht aan een persoonlijke touch in je huis of project, kunnen handgemaakte tegels perfect zijn. Het feit dat ze met de hand zijn gemaakt, voegt een gevoel van authenticiteit toe aan de ruimte.
  5. Milieubewustzijn: Sommige mensen geven de voorkeur aan handgemaakte designtegels vanwege het idee dat de productie ervan minder impact heeft op het milieu. Het gebruik van lokale grondstoffen en traditionele productiemethoden kan duurzamer lijken voor sommigen.

Natuurlijk hangt de keuze tussen handgemaakte en machinaal vervaardigde tegels af van persoonlijke voorkeuren, budget, en de specifieke behoeften van het project.

 

Ontdek de unieke schoonheid van handgemaakte tegels

Breng de tijdloze charme en vakmanschap van handgemaakte tegels in uw huis! Elke tegel is met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, wat resulteert in een uniek stuk dat uw ruimte echt zal onderscheiden.

Onze handgemaakte tegels zijn meer dan alleen een functioneel element – ze zijn kunstwerken op zich. Met zorg en precisie worden de patronen en kleuren zorgvuldig aangebracht, wat zorgt voor een authentieke uitstraling die je niet kunt bereiken met massaproductie. Of je nu kiest voor een klassiek patroon, een modern design, of een unieke combinatie van beide, onze tegels voegen een bijzondere touch toe aan elke kamer.

Deze patroontegels zijn perfect voor keukens, badkamers, en elke andere ruimte die een beetje extra flair kan gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten altijd verbluffend. Veel van onze klanten kopen deze Portugese tegels om leggen in hun keuken, badkamer of hal.

Naast hun schoonheid zijn onze handgemaakte tegels ook duurzaam en praktisch. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn ze ontworpen om lang mee te gaan en hun prachtige uitstraling te behouden, zelfs in drukbezochte ruimtes. En dankzij hun gladde of geglazuurde oppervlak zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Kies voor handgemaakte motieftegels en investeer in de kwaliteit en het vakmanschap die uw huis verdient. Bezoek onze showroom of bekijk onze collectie online om de veelzijdigheid en schoonheid van deze unieke tegels zelf te ontdekken. Geef uw interieur een persoonlijk en stijlvol karakter met de tijdloze elegantie van handgemaakte tegels.

Uw droomruimte begint bij FLOORZ

 

 

Portugese tegels ASTREA BLACK in keuken