VRIJDAG 25 Nov en ZATERDAG 26 Nov AUTUMN SALE 10-50% korting op heel veel Portugese tegels !
15 maart 2019

Portugese tegels online bestellen: VCCZ12

Portugese tegels online bestellen VCCZ 12

Heb je nog geen haast om direct te gaan tegelen? Dan is deze serie misschien voor jou. Deze cementtegels worden Custom Made voor je gegoten. Hou wel rekening met een minimale afname en een lange levertijd die kan oplopen tot 4 maanden. Maar dan heb je wel een speciale custom made Portugese tegelvloer! Neem contact op met onze klantenservice voor meer info.

Geen zin om in deze tijden op pad te gaan? Bestel dan eenvoudig je samples via de groene button op onze website. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel. Vraag een offerte aan en laat je Portugese cementtegels snel en eenvoudig thuis bezorgen. Deze serie Portugese tegels Vicious Circlez 12 heeft een afmeting van 20×20 cm.

Portugese tegels online kopen VCCZ12