15 maart 2019

Online Portugese tegels bestellen: Vicious Circlez 13

Nieuw in  onze collectie custom made Portugese tegels Vicious Circlez 13

Heb je nog geen haast om direct te gaan tegelen? Dan is deze serie misschien wel iets voor jou. Deze Portugese cementtegels worden Custom Made voor je gegoten. Hou wel rekening met een minimale afname en een lange levertijd die kan oplopen tot 4 maanden. Maar dan heb je wel een speciale custom made Portugese tegelvloer! Neem contact op met onze klantenservice voor meer info.

Portugese tegels dien je hetzelfde te behandelen als een natuursteen tegel, zoals hardsteen of basalt. Je dient deze cementtegels dan ook voor gebruik eerst te impregneren met een impregneermiddel. Dit is heel eenvoudig en slechts eenmalig.

Ben je ook nog op zoek naar mooie wandtegels bij deze serie cementtegels? Bij deze vloertegels zouden de Marokkaanse zellige Bleu Royal heel mooi staan. Kom alles bezichtigen in onze showroom en kijk alvast even rond hoe groot onze collectie Portugese vloertegels wel niet is….

online Portugese tegels bestellen VCCZ13