15 maart 2019

Zelliges 10×10 SABLE : nieuw in de collectie

Zelliges 10×10 kleur SABLE

Nieuw aan onze collectie Marokkaanse wandtegels toegevoegd: SABLE 10×10 cm

Zelliges zijn handgemaakte wandtegeltjes die oorspronkelijk in Arabische badhuizen en gebedshuizen werden gebruikt.  Ze hebben echt een unieke uitstraling en lenen zich goed om gebruikt te worden in de keuken, badkamer of wc. Met Zelliges geef je een ruimte een warme en authentieke look. Geen twee tegels zijn namelijk hetzelfde!

Zelliges, ook wel Marokkaanse wandtegels genoemd, zijn handgemaakte geglazuurde tegels van een lichte, meestal witte kleisoort. Ze hebben een onregelmatig oppervlak en zijn doorgaans voorzien  van een semi transparante glazuurlaag. Doordat de tegels met de hand zijn gemaakt, krijgen ze een uniek karakter. Met Marokkaanse zelliges kun je niet alleen wanden decoreren maar ook vloeren of meubels. Laat je overtuigen in onze showroom en kom deze zelliges 10×10 cm kleur SABLE in het echt bekijken…

Zelliges online kopen SABLE 10x10 cm