15 maart 2019

Zelliges 10×10 cm zwart kopen

Zwarte zelliges 10×10 cm

Marokkaanse zelliges zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Rood, wit, groen, roze, Noem maar op. Maar een van de best verkocht kleuren is toch wel zwart. Een gelijk hebben ze. Deze Marokkaanse tegeltjes zwart zijn geglazuurd, gebakken in een houtoven en daarna stuk voor stuk met de hand gekapt op 10×10 cm. Een eeuwenoude traditie in Fez, Marokko. Uit deze tegeltjes worden ook de mozaïeken gemaakt die je kunt vinden in oa de gebedshuizen in Marokko. Maar ze zullen zeker niet misstaan in een klassieke keuken als achterwand/spatwand. Kijk hieronder maar eens even.

Tevens vormen deze zelliges een perfecte combi met onze handgemaakte Portugese tegels. Laat je overtuigen in onze showroom…

Marokkaanse zelliges Noir 10x10 cm