15 maart 2019

Nieuwe patroontegel toegevoegd Portugese cementtegels: AYDEN 02

Blauwe patroontegels AYDEN 02

Ben je op zoek naar een patroontegel in de kleur donkerblauw? Dan is deze cementtegel AYDEN 02 misschien wel iets voor jou. Deze motieftegel heeft een mooie donker blauwe petrol kleur. Er zijn effen bijpassende cementtegels beschikbaar en ook een bijpassende boordtegel. Deze serie is 20×20 cm groot en heeft een dikte van 16 mm.

Al onze patroontegels zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en kenmerken zich door hun onderlinge kleurnuances. Zo is dat ook het geval bij de zelliges. De kleur zellige die hier heel goed bij zo staan, is de Zellige tegel BLEU ROYAL. Een handgemaakte Marokkaanse wandtegel in de maatvoering 10×10 cm afkomstig uit Fez, Marokko.

Laat je overtuigen in onze showroom waar je alle patroontegels, antieke tegels en zelliges bij elkaar kunt zien…

Blauwe patroontegels en cementtegels