15 maart 2019

Portugese patroontegels in je hal leggen: de cementtegel FLOWERZ 4

Portugese motieftegels worden vaak in een hal geplaatst.

Misschien wel de meest gebruikt ruimte in huis om een Portugese tegelvloer in te leggen is de hal. Met een relatief kleine investering maak je van die saaie gang een statige hal. Dat dachten deze klanten ook. Ze kozen voor de cementegels FLOWERZ 4. Een vloertegel met een afmeting van 20×20 cm. In neutrale kleuren grijs, antraciet en gebroken wit. En zeg nu eens eerlijk. Is het geen plaatje geworden?

Portugese patroontegels hal serie FLOWERZ 4

Wil je nog gaan kiezen voor bijpassende wandtegeltjes? Kijk dan eens naar onze collectie Marokkaanse zelliges. Dit zijn stuk voor stuk handgemaakte wandtegeltjes uit Marokko. Uniek in hun soort door hun onderlinge kleurnuances. Bij deze Portugese tegelvloer zouden de zelliges Noir bijvoorbeeld heel goed passen.

Bezoek onze showroom en laat je overtuigen!