15 maart 2019

Nieuwe cementtegels in onze collectie: MONTPELLIER 20×20 cm

Nieuw in de collectie!

We hebben weer een nieuwe cementtegel toegevoegd aan onze toch al imposante collectie Portugese tegels. Hij of zij luistert naar de naam cementtegel MONTPELLIER. Een mooie, rustige patroontegel bestaande uit 4 kleuren waaronder khaki. Hiermee is deze motieftegel uitermate goed te combineren met alle houtsoorten. Al onze Portugese cementtegels zijn allemaal stuk voor stuk gemaakt en dat geeft deze tegels juiste hun unieke karakter. Geen 2 tegels zijn exact hetzelfde. Hierdoor krijg je een bepaalde warmte in de vloer die alleen te bereiken is met natuurlijke materialen. Geen enkele keramische patroontegel met print (namaaktegels met dun printlaagje)  kan tippen en de warmte en uitstraling van handgemaakte cementtegels. Laat je overtuigen in onze showroom.

Deze Portugese tegel MONTPELLIER is goed te combineren met onze collectie zelliges: Wij denken dat de combinatie met Zelliges ECRU en zellige SABLE het beste zouden passen.

Portugese cementtegels online bestellen MONTPELLIER 20x20