15 maart 2019

Pimp je hal met Portugese tegels

Portugese tegels in je hal leggen

Onze cementtegels worden overal toegepast. Keukens, badkamers, toiletten. Maar de het meest worden onze patroontegels toch toegepast in de gang. Pimp je saaie hal met een Portugese cementtegel en je zult verbaasd zijn over het resultaat!. Wat dacht je van deze tegels? Dit is de Portugese cementtegel serie NICE 01. Het leuke is dat we deze tegels zelf hebben ontworpen. Je zult deze cementtegels dan ook nergens anders tegen komen. Deze vloer is helemaal af door een boordtegel te gebruiken. Hier gebruikt: de BORDER 28. Bewust heeft deze klant ervoor gekozen om  niet te werken met zogenaamde opvultegels. Deze vloer zou prima te combineren zijn met onze Marokkaanse tegels. Bijvoorbeeld de Zelliges NOIR of de Zelliges ECRU. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie.

 

Portugese tegel hal NICE 01 20x20 cm